Ciolan de porc neafumat la cuptor

de reisnaor_2006 in Porc, 11 Dec 2014 | 5581 vizualizari

 

Este prima data cand fac si nu imi vine sa cred ce bun a iesit.Nu arata apetisant,dar a iesit delicos.

 

INGREDIENTE

  • un ciolan de porc proaspat
  • sare
  • piper
  • 4 catei de usturoi
  • 2 lg ulei
  • ghimbir
  • oregano
  • busuioc
  • coriandru
  • 100 gr unsoare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan de porc neafumat la cuptor:

Ciolanul de porc l-am curatat si spalat.Separat am pregatit o pasta din usturoi pisat,mirodenii si ulei cu care am uns ciolanul pe care l-am crestat in mai multe locuri.Dupa ce l-am uns bine l-am imbracat intr-un strat subtire de unsoare si l-am pus intr-o tava in care am turnat sosul ramas.

Cuptorul l-am incins la 220 de grade 20 de minute,dupa care l-am redus la 200 de grade pentru 1,5 ore.Pofta buna.

TIPS-URI

1

Din jumate in jumate de ora l-am intors de pe o parte pe alta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan de porc neafumat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciolan de porc cu ierburi aromate